Normativa lingüística de l'Espanyol

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 23/10/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

Màster Universitari en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües​ ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Normativa Lingüística de l'Espanyol per tal d'estar al corrent sobre els últims canvis sobre la normativa lingüística (revisió de la nova normativa ortogràfica i gramatical de la llengua espanyola)

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 
 

DADES DE LES CLASSES


Assignatura: Normativa lingüística de l'espanyol.
Professorat: Mónica Velando (Universitat Jaume I)
Dates: 30 d'octubre de 2017. De 16 a 18 hores
Lloc: Aula HC006AA de la Facultat de Ciències Humanes i Socials (front al servei de reprografia) 

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària de l'àmbit de magisteri, estudis anglesos, humanitats, periodisme i/o traducció i interpretació.

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16