Finances sostenibles: inversió

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 12/01/2018 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura  Finances Sostenibles: Inversió (modalitat en línia) per a conèixer els factors econòmics, socials, ambientals i de govern corporatiu de forma intregal resulten elements vitals per decidir-nos en la determinació de les inversions sostenibles.  

Les places són limitades (2 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat o estiguen cursant en l'actual curs acadèmic aquest màster. 

DADES DE LA CLASSE


Assignatura: Finances Sostenibles: Inversió 
Professorat: María Ángeles Fernández Izquierdo (Universitat Jaume I)
Dates: 16 de gener de 2018  (nova data)
Horari: de 16 a 18 hores
Lloc: Seminari JAA203AA​.Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques
Matrículaa través de http://inscripcio.uji.es/  

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium que estiguen interessats en aquest contingut. 

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserv

Més informació del Màster Universitari en Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16