Potencial de la química per garantir un desenvolupament sostenible

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 23/10/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

 Màster Universitari en Química Sostenible ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Potencial de la química per garantir un desenvolupament sostenible​ on s'estudia l'interacció entre Química i Societat, Medi Ambient i Desenvenvolupament. La sessió aprofundeix en el potencial de la química per garantir un desenvolupament sostenible que combine el progrés tecnològic i social amb la preservació del medi ambient i dels recursos naturals.
El màster se centra en desenvolupar nous processos químics eficients i económicament rendibles, i que es duguen a terme de manera respetuosa amb el medi ambient. Així es minimitza el consum d'energia i de matèries primes i es redueixen els riscos associats a la producció, la manipulació i l'ús de productes químics necessaris per a mantenir o implementar el nostre sistema de vida. 

Les places són limitades, pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat o estiguen cursant en l'actual curs acadèmic aquest màster. 
 

DADES DE LES CLASSES


Assignatura: Potencial de la química per garantir un desenvolupament sostenible
Professorat: Santiago Vicente Luis Lafuente Coordinador del màster. 
Data: 8 de gener de 2018 de 9 a 11 hores
LlocPer confirmar.Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  
Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium
Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Química Sostenible

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16