Intervenció psicològica davant els problemes relacionats amb l'orientació sexual i l'homo/bifobia a l'adolescència

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 14/11/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters i cursos que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Curs d'Expert en Avaluació i Intervenció en Psicologia Clínica Infantil i Adolescent ofereix la possibilitat de participar a la sessió Intervenció psicológica davant els problemes relacionats amb l'orientació sexual i l'homo/bifobia a l'adolescència
Aquest taller pràctic forma part del mòdul d'aspectes transversals del títol d'expert. Durant quatre hores els participants comprendran la complexitat del constructe d'orientació sexual i de les diferents expressions de la diversitat afectiva i sexual, coneixeran les conseqüències psicològiques i socials de l'homofòbia i bifòbia a través de l'anàlisi de casos, i es familiaritzaran amb els instruments d'avaluació i les estratègies d'intervenció. 

Les places són limitades (3 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

DADES DE LA CLASSE


Assignatura: Intervenció psicològica davant els problemes relacionats amb l'orientació sexual i l'homo/bifobia a l'adolescència
Professorat: Rafael Ballester Arnal, Coordinador d'Unisexsida i del grup d'investigació "Psicologia de la Salut: prevenció i tractament", professor titular a l'àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat Jaume I, i degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I. 
Dates: 12 de gener de 2018
Horari: 15.30 hores
Lloc:Edifici de Postgrau i Consell Social

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium relacionats amb el món de la Psicologia i especialitzats que requereixen del coneixement del diagnòstic i intervenció psicológica en problemes de salut mental en la infància i adolescència (per exemple, psiquiatria, eduació i/o treball social, psicopedagogia... )

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserv

Més infomació Curs d'Expert en Avaluació i Intervenció en Psicologia Clínica Infantil i Adolescent

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16