Noves Tendències en Gestió de la Informació

Formació Continuada - Reciclatge Professional
12/01/2018 | AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Curs d'especialització en Noves Tendències en Gestió de la Informació ofereix la possibilitat de participar al mòdul online amb el mateix nom on es parla sobre propietat intel·lectual i drets d'autor; s'explica les diferents casuístiques de la normativa, les noves llicències, com aplicar la normativa vigent als recursos digitals i a saber com reutilitzar legalment els recursos d'informació.

Les places són limitades (2 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 


DADES DE LA CLASSE


Mòdul: Noves Tendències en Gestió de la Informació
Professorat:  Paloma Garrido Están, cap de la Unitat de Gestió de la Biblioteca de la Universitat Jaume I.
Dates: 30 de gener fins al 12 de febrer (nova data)
Lloc: Aula virtual
Matrículaa través de http://inscripcio.uji.es/
Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària vinculada a graus de l'àmbit de les Ciències Humanes i Socials, Grau de Gestió i Administració Pública, etc.

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat o estiguen cursant en l'actual curs acadèmic aquest màster. 
 

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16