Direcció estratègica de projectes

Formació Continuada - Reciclatge Professional
23/10/2017 | AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster en Project Management Executive ofereix la possibilitat de participar a la sessió «Direcció estratègica de projectes» on s'analitza i s'estudiarà l'alineació de l'estratègia empresarial i els projectes que es duen a terme a l'empresa, així com exemples pràctics.

Les places són limitades (3 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 


DADES DE LA CLASSE


Sessió: Direcció estratègica de projectes
Professorat:  Bernardo Martínez Diez​
Dates: 19 de gener de 2018
Horari: de 16 a 21 hores
Lloc: Aula Aula del Centre de Postgrau (per confirmar )
Matrículaa través de http://inscripcio.uji.es/
Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària vinculada als graduats com a Enginyers Informàtics, Enginyers Industrials, Arquitectes i ADEM.
Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat o estiguen cursant en l'actual curs acadèmic aquest màster. 
 

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16