Masterclass: formació per al reciclatge professional

Formació continuada
12/02/2016 | ARÁNZAZU GIMENO CARPENA

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris o propis de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta. En cada màster trobareu el contingut de la sessió, la data i l'horari i la informació d'inscripció. Les places són limitades, pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

La formació de postgrau es caracteritza per la seua especialització i per oferir una visió actualitzada i d'avantguarda dels sectors a què pertany, pel que aquesta és una oportunitat única per seguir adquirint coneixements. 

El programa AlumniSAUJI acompleix mitjançant aquestes i altres actvitats organitzades pel programa o per programes amb els quals col·labora, una de les seues finalitats que és oferir oportunitats d’informació, formació continuada, relació i oci als egressats i egressades universitaris. 

Màsters universitaris i propis oferits

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16