Gas chromatography - Mass spectrometry Formació Continuada - Reciclatge Professional

27/08/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Tècniques Cromatogràfiques Aplicades ofereix la possibilitat de participar a la sessió de «Gas chromatography - Mass spectrometry», en la que s’abordarà de forma introductòria què signifiquen les tècniques acoblades per a obtenir els avantatges de cadascuna d'elles. La cromatografia proporciona fraccions “pures” a partir d’una mostra complexa i l’espectrometria de masses produeix informació qualitativa de cada compost “pur”. Els avantatges conjunts permeten obtenir informació de la presència i quantitat d’un conjunt enorme de famílies de compostos d’interès mediambiental, toxicològic, industrial...

Les places són limitades (1 plaça), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* L'assistència a la sessió no té cap mena de reconeixement (certificat, convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS


Classe: Gas chromatography - Mass spectrometry
Professorat: Joaquín Beltrán Arandes, catedràtic en Química Analítica a la Universitat Jaume I
Data: dimecres 29 de setembre de 15 a 18h 
Lloc: aula TD1018AA, Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

Inscripció: a partir del 30 d'agost a través d' inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en Química, Bioquímica, Farmàcia, Biologia, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Ciència i Tecnologia dels Aliments o enginyeries mediambientals i químiques o altres titulacions relacionades amb aquests camps, així com estudiantat d'últim curs de graus afins. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Tècniques Cronomatogràfiques Aplicades

Postgrau UJI masters-uji index

Estudis de postgrau Universitat Jaume I

Oferta d'estudis de postgrau de la Universitat Jaume I: màsters, cursos d'especialista i d'expert/a i doctorats. Els membres AlumniSAUJI Premium es beneficien d'una tarifa especial (reducció del 3% de la matrícula) en els màsters propis, cursos d'especialització i cursos d'expert/a i descomptes en cursos de formació continuada.

Master Universitari en Direcció d'Empreses managment index

Cap a una nova direcció dels RRHH: el sistema del bé comú

Masterclass gratuïta al Màster Universitari en Direcció d'Empreses (04/10/21)

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI