Pretraducció de Psicologia de la Salut Formació Continuada - Reciclatge Professional

02/09/2020 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert  de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que ofereixen de manera gratuïta.

El Màster en Traducció Medicosanitària ofereix la possibilitat de participar en diverses sessions de Pretraducción de Psicologia de la Salut.

La comprensió és la pedra angular de la traducció medicosanitària. Per a això, és necessari que el traductor tinga uns coneixements previs que li orienten i l'ajuden a comprendre millor el text de partida per a assegurar la qualitat del text meta.

Aquesta masterclass és el complement necessari per a introduir-se en l'adquisició de coneixements mèdics bàsics. En el cas concret de la traducció amb llengua anglesa, resulta particularment significatiu ressaltar el valor de llengua d'intercanvi internacional que té l'anglès i la necessitat, per tant, de reconèixer les interferències que les llengües natives dels parlants poden llançar sobre el seu nivell de competència lingüística. En l'assignatura Pretraducció es pretén proposar als alumnes formes de fiançament de coneixements (tant lingüísticos com a temàtic) i d'ús del llenguatge que els preparen per a la tasca de traduir. 

Les places són limitades (2 places), per la qual cosa  s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència, convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I.  No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium
 

DADES MASTERCLASS


Sessions: Pretraducció de Psicopatologia de la Salut
Seminari:  Ana Muñoz Miquel, dept. de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume I
Dates: del 14 al 18 de desembre de 2020
Lloc: aula virtual

Inscripcióa partir del dia 16 de novembre a través  d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb grau o llicenciatura en Traducció i Interpretació i/o Medicina amb coneixements C1/C2 d'anglès. També podrà accedir l'estudiantat de quart curs curs d'aquests graus.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de € 5 com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat plaça però finalment no acudisca no tindrà dret a la devolució de la reserva. 

Més informació del Màster Universitari en Traducció Medicosanitària

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI