UJI

Gestió de riscs en projectes

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 11/11/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster propi en Project Management Executive ofereix la possibilitat de participar a la sessió Gestió de riscs en projectes, on s'exposa com abordar els riscos en els projectes segons el PMI (Project Management Institute) i la norma ISO 21500. Es desenvolupa amb teoria i casos d'estudi desenvolupats pels alumnes en la sessió, per situar l'alumne davant de la realitat dels projectes.

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.   

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS


Assignatura: Gestió de riscs en projectes 
Professorat: Enrique Asiain Roso, assessor global de qualitat en la companyia ORACLE
Data: 20 de novembre de 2020 (data estimada amb possibilitat de canvi)
Horario: de 16 a 21 hores
Lloc: Aula 105 (Edifici Escola de Doctorat i Consell Social)

Inscripcióa partir del 20 d'octubre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium principalment amb titulació universitària en la branca de les enginyeries o l'empresa. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster en Project Management Executive

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI