UJI

Entorn econòmic global

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 17/09/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster en Comerç Internacional ofereix la possibilitat de participar a la sessió Entorn econòmic global on es donaran a conèixer les tendències i riscos globals amb què es pot  trobar el comerç internacional en l'actualitat.

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS


Sessió: Entorn econòmic global
Professorat: Javier Ordoñez Monfort, catedràtic d'Economia Internacional de la Universitat Jaume I 
Data: 9 de novembre de 2020 de 17 a 21 hores
Lloc: Per determinar 

Inscripció: a partir del 6 d'octubre a través http://inscripcio.uji.es/ 

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en Administració i Direcció d'Empreses, Finances i Comptabilitat, Economia.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster en Comerç Internacional

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI