UJI

Introducció a la intel·ligència emocional

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 03/11/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Curs d'Expert en Intel·ligència Emocional en entorns laborals ofereix la possibilitat de participar en la sessió Introducció a la intel·ligència emocional. Durant la jornada s'abordarà el concepte inicial d'Intel·ligència Emocional, les teories i models que es poden trobar, els seus components i mites i veritats. 

Les places són limitades (4 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS

Assignatura: Introducció a la intel·ligència emocional
Professorat: Martín Sanchez,  Membre del grup d'investigació Organitzacions Emocionals Intel·ligents
Data: 14 de novembre de 2020 de 9 a 13 hores
Lloc: Edifici Escola de Doctorat i Consell Social (aula 211) 

Inscripcióa partir del 5 d'octubre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en Psicologia, Relacions Laborals, Recursos Humans i Administració d'Empreses.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Curs d'Expert en Intel·ligència Emocional en entorns laborals

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI