UJI

La gestió normalitzada

Formació Continuada - Reciclatge Professional

21/10/2020 | AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Máster en Gestió Integrada de la Qualitat, el Medi Ambient i la Prevenció de Riscos Laborals ofereix la possibilitat de participar a la sessió La gestió normalitzada per tal d'iniciar-se en la normalització i en els processos d'estandardització en gestió de la qualitat. 
L'entorn empresarial actual necessita incorporar a la seua gestió criteris de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals. Els plans d'estudis universitaris no solen incloure formació en aquesta disciplina, i en el món laboral hi ha nombrosos professionals formats en alguna d'aquestes tres matèries, però hi ha una gran manca d'experts en les tres àrees.   

Les places són limitades (4 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

*La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium


DADES MASTERCLASS


Sessió: La gestió normalitzada
Professorat: José Miguel Rebollo, Director Gerent d'Env Serkual SL - Consultores
Data: 23 d'octubre de 2020
Horari: de 16 a 20 horas
Lloc: Aula 204 (Edifici Escola de Doctorat i Consell Social)

Inscripcióa partir del 23 de setembre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium principalment amb titulació universitària de les branques de Ciències, Enginyeria/Arquitectura o Economia.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Máster en Gestió Integrada de la Qualitat, el Medi Ambient i la Prevenció de Riscos Laborals

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI