UJI

Filosofia per la pau

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 16/10/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Estudis internacionals de pau, conflictes i desenvolupament​ ofereix la possibilitat de participar a la sessió Filosofia per la pau. En la jornada es presentaran els continguts que fonamenten la Filosofia per a la Pau, una revisió dels fonaments epistemològics de la proposta filosòfica per a la pau.

Les places són limitades (1 plaça), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium


DADES MASTERCLASS

Sessió: Filosofia per la pau
ProfessoratFabricio Forastelli, Investigador CONICET Argentina i membre de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau (IUDESP-UJI)
Data: 20 d'octubre de 2020 
Horari: 10 a 13 hores
Lloc: Aula FF205AA (Edifici Escola de Doctorat i Consell Social)

Inscripcióa partir del 21 de septiembre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb interessos en el camp la cultura de la pau, la transformació pacífica de conflictes i la cooperació al desenvolupament.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI