UJI

Gestió avançada de recursos humans

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 28/08/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Direcció d'Empreses / Master in Management​ ofereix la possibilitat de participar a la sessió Gestió avançada de recursos humans. Al llarg d’aquesta classe es valoraran els diferents sistemes de direcció del recursos humans, des dels més tradicionals o obsolets fins als més contemporanis i innovadors. En aquests sistemes s’analitzaran les pràctiques de direcció de recursos humans que escullen les empreses, així com les característiques de les empreses que les duen a terme.

Les places són limitades (20 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium


DADES MASTERCLASS

Sessió: Gestió Avançada de Recursos Humans
Professorat: Ricardo Chiva Gómez, Catedràtic d'Organització d'empreses de la Universitat Jaume I de Castelló
Data: 6 d'octubre de 2020
Horari: de 9 a 11 hores
Lloc: Edifici Escola de Doctorat i Consell Social  (aula FF0105AA) 

Inscripcióa partir del 7 de setembre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: estudianta d'últim curs i membres d'AlumniSAUJI Premium amb interès en  liderar organitzacions i empreses

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Direcció d'Empreses / Master in Management

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI