UJI

Introducció a l'aprenentatge automatitzat (Machine Learning)

Formació Continuada - Reciclatge Professional

21/10/2020 | AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster en Enginyeria de Dades i Intel·ligència Artificial ofereix la possibilitat de participar a la sessió Introducció a l'aprenentatge automatitzat (Machine Learningon els participans podran donar una introducció als conceptes, tècniques i aplicacions de la intel·ligència artificial. 
 

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

*La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium


DADES MASTERCLASS


Sessió: Introducció a l'Aprenentatge Automatitzat (Machine Learning)
Professorat: José Antonio Heredia Álvaro Director de la Càtedra Industria 4.0
Data: 23 d'octubre de 2020 de 17 a 18 horas
Lloc: Aula d'informàtica 203 (Edifici Escola de Doctorat i Consell Social)

Inscripcióa partir del 24 de setembre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium principalment amb titulació universitària de les branques d'Enginyeria i Ciències.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Máster en Enginyeria de Dades i Intel·ligència Artificial

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI