UJI

Avaluació del rendiment i objectius

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 20/10/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster propi en Direcció Professional de Recursos Humans ofereix la possibilitat de participar a la sessió Avaluació del rendiment i objectius  on s'abordarà la metodologia per a l'avaluació del rendiment dels treballadors d'una companyia i la seua repercussió en formació, salaris, etc.

Les places són limitades (3 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

DADES MASTERCLASS


Assignatura: Avaluació del rendiment i objectius
ProfessoratLuis Prada González, president del Club de Recursos Humans de Castelló
Data: 19 de juny de 2021 de 16 a 21 hores
Lloc: Aula 103 (Edifici Escola de Doctorat i Consell Social)

Inscripció: a partir del 17 de maig a través de inscripcio.uji.es/ 

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària de qualsevol àrea de coneixement amb interès en la gestió de recursos humans.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster propi en Direcció Professional de Recursos Humans

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI