UJI

Projectes d'aprenentatge servei: Intervencions Soci-Comunitàries. Pensant en les Mans

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 28/08/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Psicopedagogia ofereix la possibilitat de participar a la sessió Projectes d'aprenentatge servei: Intervencions Soci-Comunitàries. Pensant en les Mans on es tractarà sobre la metodològica d’aprenentatge servei, la qual combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium
 

DADES MASTERCLASS


Sessió: Projectes d'aprenentatge servei: Intervencions Soci-Comunitàries. Pensant en les Mans
Professorat: Joan Andrés Traver Martí i Aida Sanahuja Ribés (Membres del Grup d'Investigació MEICRI )
Data: 5 de març de 2021
Horari:  de 16 a 20 hores
Lloc: Per determinar

Inscripció: a partir del 5 de febrer a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium, amb titulació universitària en Mestre/a d'Educació Infantil i/o Primària, Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Psicopedagogia

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI