UJI

Maltractament i família

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 15/02/2021 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar ofereix la possibilitat de participar a la sessió «Maltractament i família» en la que es parlarà de les parts en el procès penal per violència de gènere a l'àmbit internacional. 

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

*La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS


Sessió: Maltractament i Família 
Professorat: Ana Beltrán Montoliudept. de Dret Públic - Dret Processal de la Universitat Jaume I 
Data: 1 de març de 2021 de 18:20 a 20 hores
Lloc: per determinar

Inscripció: a partir del 18 de gener de 2021 a través de http://inscripcio.uji.es/ 

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en Psicologia, Criminologia i Seguretat i Dret. A més, també podrà accedir l'estudiantat de 4t curs d'aquestes titulacions.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI