UJI

Visualització de les interaccions fàrmac-diana amb el programa VMD

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 18/09/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Química aplicada i farmacològica ofereix la possibilitat de participar a les sessions de Visualització de les interaccions fàrmac-diana amb el programa VMD on s'explicarà la visualització de proteïnes amb el seu lligant farmacològic mitjançant el programa VMD i s'analitzaran les interaccions proteïna-lligand.

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium
 

DADES MASTERCLASS


Sessió: Visualització de les interaccions fàrmac-diana amb el programa VMD
Professorat: Mónica Oliva Dominguez Professora del dept. de Química Teòrica i Computacaional de l'UJI i  membre del grup d'investigació - QTC
Data: 11 de febrer de 2021
Horari:  de 9 a 11 hores
Lloc: Per determnar

Inscripcióa partir de l'11 de gener de 2021 través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb estudis en branques en Química i Biologia. També podrà accedir l'estudiantat de 4rt que curse actualment aquests graus.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Química Aplicada i Farmacològica
Coneixes el Programa de Màster Transversal?

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI