UJI

Intel·ligència emocional aplicada al treball

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 17/11/2020 | Font: AlumniSAUJI

 

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Psicologia del treball, de les Organitzacions i Recursos Humans ofereix la possibilitat de participar a la sessió Intel·ligència emocional aplicada al treball. En aquesta sessió veurem què és la intel·ligència emocional, com es pot mesurar de manera científica i els últims avanços aplicats al món del treball.

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.   

Fes-te AlumniSAUJI Premium

DADES DE L'ASSIGNATURA


Sessió: Intel·ligència emocional aplicada al treball
ProfessoratPablo Fernández Berrocal, catedràtic de la Facultat de Psicologia en la Universitat de Màlaga 
Data: 18 de febrer de 2021 de 16 a 21 hores
Lloc: en línia per Google Meet

Inscripcióa partir del 2 de gener a través d'inscripcio.uji.es
 
Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb experiència en la gestió i desenvolupament de recursos humans en les organitzacions, i principalment dels graus de Psicologia, Administració d'empreses, Relacions laborals i recursos humans, i altres graus afins. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Psicologia del Treball, de les Organitzacions i dels Recursos Humans

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI