UJI

La importància de la tutoria a secundària

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 01/10/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Professor/a d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d'idiomes ofereix la possibilitat de participar a la xerrada La importància de la tutoria a secundària on s'aprofundirà sobre aquesta tasca i de com es pot aprofitar per millorar el clima a l'aula 

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium


DADES MASTERCLASS

Sessió: La importància de la tutoria secundària
ProfessoratIsabel Henares Gómez, professora de secundària de l'IES Bovalar (Castelló de la Plana) 
Data: 14 de novembre de 2019 d'11 a 13 hores
Lloc: HD0132 AA Facultat de Ciències Humanes i Socials. Universitat Jaume I 

Inscripcióa partir del 14 d'octubre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium que siguen docents a secundària, batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes o estiguen interessats en aquest camp.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI