UJI

Càrrega mental de treball. El procés d'estrès

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 26/09/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Prevenció en Riscos Laborals ofereix la possibilitat de participar a la sessió Càrrega mental de treball. El procés d'estrès. Cada cop són més els treballadors i treballadores que pateixen aquest estat en les empreses, el que es tradueix en un estat d'angoixa i malestar que afecta a l'estat personal del treballador/a i acaba també refrectint-se en les seues relacions laboral. Per aquest motiu, urgeix saber detectar els motius que originen aquests símptomes per a disminuir els seus efectes. 

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.   

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS


Sessió: Càrrega mental de treball. El procés d'estrès
Professorat: Francisco Palmero Cantero, Dept. de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia de la Universitat Jaume I
Data: 15 de novembre de 2019 de 16 a 21 hores
Lloc: TD2047AA, Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE)

Inscripcióa partir del 14 d'octubre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium principalment amb titulació universitària en la branca de l'empresa, la psicologia o que estiguen o vullguen especialitzar-se en la prevenció de riscos laborals. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Prevenció en Riscos Laborals

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI