UJI

Cultura de la lactància natural

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 14/10/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Curs d'Especialització Lactància Natural, un repte professional ofereix la possibilitat de participar a la sessió Cultura de la lactància natural

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.   

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS


Sessió: Cultura de la Lactancia Natural
Professorat: Jose María Paricio Talayero, pediatra, doctor en Medicina i subdirector mèdic a l'Hospital de Gandia
Data: 20 de novembre de 2019 de 9 a 13 hores
Lloc: Edifici de Postgrau

Inscripcióa partir del 21 d'octubre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium que principalment formen part del col·lectiu dels professionals de la salut, però també poden assistir assesores de lactància o gent interessada en fer l'examen d'IBCLC. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Curs d'Especializació Lactància Natural, un Repte Professional

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI