UJI

Spatial Thinking and the Geographic Approach

Formació Continuada
Última modificació: 18/09/2019 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari Erasmus Mundus en Tecnologia Geoespacial ofereix la possibilitat de participar a la sessió Spatial Thinking and the Geographic Approach. En aquesta sessió descobriràs com funciona Google Maps, com ens ajuden el satèl·lits a optimitzar l'agricultura o com determina Pokemon Go on estic i on deurien aparèixer els Pokemons. I és que totes aquestes preguntes tenen una cosa en comú: la ubicació. Aquesta classe de màster brinda una breu descripció i introducció en el camp de les tecnologies geoespacials i els sistemes d'informació geogràfica. De la mà d'exemples i estudis de casos, s'il·lustrarà l'ús d'aquestes aplicacions avui, com funcionen i com el pla d'estudis del Màster en Tecnologies Geoespacials aborda les diferents teories i tecnologies subjacents per a construir aquestes sistemes. La sessió simpartirà únicament en anglès.

Les places són limitades (10 places), s'atorgarà per rigorós ordre d'inscripció.

*La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium


DADES MASTERCLASS


Sessió: Spatial Thinking and the Geographic Approach
Professorat: Michael Gould, Dept. of Computer Languages and Systems, Universitat Jaume I
Dates: 14 d'octubre de 2019
Horari: de 12 a 14 hores
LlocTI1021SM, Institut de Noves Tecnologies de la Imatge de l'UJI (3ª i 5ª planta Espaitec II) [mapa localització] 

Inscripcióa través d' http://inscripcio.uji.es/ 

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària de grau/llicenciatura(enginyeria en Arquitectura Técnica, Criminologia i Seguretat, Disseny i Desenvolupament de Videojocs, Enginyeria Alimentaria i del Medi Rural, Enginyeria Informàtica, Història i Patrimoni, Matemàtica Computacional i Turisme. Es requereixen conixements d'anglès. 

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari Erasmus Mundus en Tecnologia Geoespacial

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI