UJI

Educació emocional en l'escola inclusiva

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 28/01/2021 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Psicopedagogia ofereix la possibilitat de participar a la sessió Educació emocional en l'escola inclusiva  on es plantejaran les bases de l'educació emocional, la seua relació i la importància per a l'educació inclusiva. La sessió és teòrica-pràctica amb implicació i participació activa de tots els assistents.

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium
 

DADES MASTERCLASS


Sessió: Educació emocional en l'escola inclusiva
Professorat: Paula Escobedo Peiró, dept. Pedagogia i didàctica de les diències Socials, la Llengua i la Literatura, Universitat Jaume I
Data: 5 de març de 2020 de 16 a 18 hores
Lloc: aula HA1216AA, Facultat de Ciències Humanes i Socials (FHCS)

Inscripció: a partir del 5 de febrer a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium, amb titulació universitària, interessats en l'enfocament inclusiu de l'educació i la vessant emocional: docents, professorat d'educació secundària, psicòlegs, pedagogs, educadors socials i/o alumnat UJI d'últim curs de les titulacions esmentades.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Psicopedagogia

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI