UJI

Ètica, Política i Religió

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 31/01/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Ètica i Democràcia  ofereix la possibilitat de participar a la sessió Ètica, Política i Religió que es centra en la relació i diferenciació entre ètica, política i religió tal com s'ha plantejat al llarg del pensament occidental fins als nostres dies, a través de les principals teories de la filosofia moral i política

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.   

Fes-te AlumniSAUJI Premium

DADES MASTERCLASS


Sessió: Ètica, Política i Religió
Professorat: Joaquin Gil MartínezSonia Reverter Bañón, departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I
Data: 6 de febrer de 2020 de 17 a 19 hores
Lloc: Seminari de Filosofia (0212), passadís central del 2º pis (FCHS)

Inscripcióa partir del 6 de gener a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb estudis de Humanitats, Filosofia, Ciències Polítiques, ADE i/o Graduats Socials. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Ètica i Democràcia

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI