UJI

Comunicació Corporativa

Formació Continuada - Reciclatge Professional

Última modificació: 31/01/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Ètica i Democràcia  ofereix la possibilitat de participar a una de les sessions de l'assignatura Comunicació Corporativa que aborda la gestió ètica i socialment responsable de l'empresa i organització política i econòmica mitjançant diferents canals de comunicació (línies ètica, sistemes de monitoratge, etc.) i la participació compromesa de la societat civil.

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium


DADES MASTERCLASS


Assignatura: Comunicació Corporativa
Professorat: Ramón Andrés Feenstra, llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i doctor en Filosofia Moral, i Francisco Fernández Beltran, doctor en Comunicació Empresarial i Institucional i cap del Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I
Data: 6 de febrer de 2020 de 15 a 17 hores
Lloc: Seminari de Filosofia (0212), passadís central del 2º pis (FCHS)
 

Inscripcióa partir del 6 de gener a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb estudis d'Humanitats, Filosofia, Ciències Polítiques, ADE i/o Graduats Socials. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Ètica i Democràcia

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI