UJI

Teoria Crítica i Habermas: Ètica, Política i Economia

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 31/01/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Ètica i Democràcia  ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Teoria Crítica i Habermas: Ètica, Política i Economia que es centra en l'estudi i la revisió crítica de l'obra de Jürgen Habermas, màxim representant de la segona generació de l'Escola de Frankfurt, així com el seu desenvolupament i aplicació en l'esfera política, econòmica i social actual. 

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium

DADES MASTERCLASS


Assignatura: Teoria Crítica i Habermas: Ètica, Política i Economia
ProfessoratDomingo García-Marzà, Catedràtic d'Ètica de la Universitat Jaume I
Data: 4 de febrer de 2020 de 17 a 19 hores
LlocSeminari de Filosofia (0212), passadís central del 2º pis (FCHS)
 

Inscripcióa partir del 4 de gener a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb estudis d'Humanitats, Filosofia, Ciències Polítiques, ADE i/o Graduats Socials. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Ètica i Democràcia

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI