UJI

Teoria Política Feminista

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 31/01/2020 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Ètica i Democràcia  ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Teoria Política Feminista. Al llarg d'aquest segle, la perspectiva feminista s'ha anat convertint en un corrent de pensament més crítica, així com en un dels moviment que més canvis està generant en les societats. En aquest sentit s'ha d'entendre el feminisme com una visió de pensament que va més enllà de propostes teòriques, formulant una pràctica que canviï les estructures patriarcals injustes del món en què vivim. Per això, podem considerar que, des de posicionaments diversos, la perspectiva feminista ofereix avui en dia una alternativa real per al desenvolupament de societats més justes per a tots els éssers humans. Des la teoria Política Feminista s'ofereixen claus per entendre com, des d'un pensament crític i moralment compromès, podem consolidar aquesta alternativa en les diferents esferes d'activitat humana, especialment en l'àmbit polític, econòmic i social.

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium


DADES MASTERCLASS


Sessió: Teoria Política Feminista
Professorat: Sonia Reverter Bañón, Doctora en Filosofia, Universitat Jaume I
Data: 4 de febrer de 2020 de 15 a 17 hores
Lloc: Seminari de Filosofia (0212), passadís central del 2º pis (FCHS)

Inscripcióa partir del 4 de gener a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb estudis d'Humanitats, Filosofia, Ciències Polítiques, ADE i/o Graduats Socials. 

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Ètica i Democràcia

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI