UJI

Introducció al coaching

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 19/09/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Curs d'Expert en Coaching organitzacional ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Introducció al coachingDurant la jornada es donaran les claus per identificar quan una persona a nivel individual i/o organització necessita sotmetre's a un procés de coaching i s'incidirà en les ferramentes necessàries per ser coach, així com en els coneixements bàsics sobre el coaching d'equips.

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat aquest màster.  

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS

Assignatura: Introducció al coaching
Professorat: César Piqueras, coach executiu 
Data: 31 de gener de 2020 de 16 a 21 hores
Lloc: aula 211 de la FUE (per confirmar)

Inscripcióa partir del 31 de desembre a través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en Psicologia, Relacions Laborals, Recursos Humans i Administració d'Empreses.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Curs d'Expert en Coaching organitzacional 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI