UJI

Avaluació de l'acompliment 

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 10/09/2018 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster propi en Direcció Professional de Recursos Humans ofereix la possibilitat de participar a la sessió Avaluació de l'acompliment  on s'abordarà la metodologia per a l'avaluació del rendiment dels treballadors d'una companyia i la seua repercussió en formació, salaris, etc.

Les places són limitades (3 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

DADES MASTERCLASS


Assignatura: Avaluació de l'aclompliment
ProfessoratLuís Prada González, president del Club de Recursos Humans de Castelló
Data: 8 de maç de 2019 De 16 a 21 hores.
Lloc: Aula 0203 Escola de Postgrau

Inscripcióa través http://inscripcio.uji.es/ 

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària de qualsevol àrea de coneixement amb interès en la gestió de recursos humans.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster propi en Direcció Professional de Recursos Humans

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI