UJI

Educació emocional en l'escola inclusiva

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 01/03/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Psicopedagogia ofereix la possibilitat de participar a la sessió Educació emocional en l'escola inclusiva  on s'abordaran els fonaments bàsics de l'educació emocional

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

DADES MASTERCLASS


Sessió: Educació emocional en l'escola inclusiva
Professorat: Paula Escobedo Peiró, Dept. Pedagogia i Didáctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Lliteratura. Universitat Jaume I
Data: 5 de març de 2019 de 16 a 20 hores
Lloc: aula HA1210AA. Facultat de Ciències Humanes i Socials. 

Inscripcióa través d'inscripcio.uji.es

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium titulats en Mestre/a d'Educació Infantil i/o Primària o alumnat UJI d'últim curs de les titulacions esmentades. Membres d'AlumniSAUJI Premium amb altres titulacions i amb el Màster Universitari en Professor/a d'ESO i Batxillerat, FP i Ensenyament d'Idiomes o el Curs d'Aptitud Pedagògica (C.A.P.).

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Psicopedagogia

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI