UJI

Introducció al "coaching" organitzacional

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 05/07/2018 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Curs d'Expert en "Coaching" organitzacional ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Introducció al "coaching" organitzacional. Durant la jornada es donaran les claus per identificar quan una persona a nivel individual i/o organització es necessita sotmetre a un procés de coaching, s'incidirà en les ferramentes necessàries per ser coach, així com es remarcaran els coneixements bàsics sobre el coaching d'equips.

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

DADES MASTERCLASS


Assignatura: Introducció al "coaching" organitzacional
Professorat: César Piqueras. Coach executiu 
Data: 8 de febrer. De 16 a 21 hores
Lloc: Aula 211 de la FUE - Universitat Jaume I 

Inscripcióa través http://inscripcio.uji.es/ 

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en Psicologia, Relacions Laborals, Recursos Humans i Administració d'Empreses

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster en Intel·ligència Emociona i Coaching - Presencial/Online

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI