UJI

Maltractament i família

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 08/02/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar ofereix la possibilitat de participar a la sessió «Maltractament i família» en la que es parlarà de les parts en el procès penal per violència de gènere.

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

DADES MASTERCLASS


Sessió: Maltractament i Família (Part del dret processal) 
Professorat: Ana Beltrán Montoliu. Universitat Jaume I
Data: 19 de febrer de 2019
Hora: de 19 a 21 hores
Lloc: aula HC1143AA. Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Inscripcióa través de http://inscripcio.uji.es/ 

Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en Psicologia, Criminologia i Seguretat i Dret. A més, també podrà accedir l'estudiantat de 4t curs d'aquestes titulacions.

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5 € com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI