UJI

Teoria Crítica i Habermas: Ètica, Política i Economia

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 05/07/2018 | Font: AlumniSAUJI

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Ètica i Democràcia  ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Teoria Crítica i Habermas: Ètica, Política i Economia que es centra en l'estudi i la revisió crítica de l'obra de Jürgen Habermas, màxim representant de la segona generació de l'Escola de Frankfurt, així com el seu desenvolupament i aplicació en l'esfera política i econòmica

Les places són limitades (10 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

DADES MASTERCLASS


Assignatura: Teoria Crítica i Habermas: Ètica, Política i Economia
ProfessoratDomingo García-Marzà (Universitat Jaume I)
Data: 4 de febrer de 2019 De 17 a 19 hores.
Lloc: Aula HC0212 de la Facultat de Ciències Humanes i Socials (segona planta)

Inscripcióa través http://inscripcio.uji.es/ 

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb interès en aquesta temàtica

Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Ètica i Democràcia

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI