Cambra de Comerç de Castelló

21/05/2018 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Programa AlumniSAUJI col·labora amb la Cambra de Comerç de Castelló per a oferir als seus membres Premium diferents línies de serveis i descomptes aplicables a les activitats i instal·lacions de la Cambra. 

Activitats formatives

Els descomptes per als membres AlumniSAUJI Premium són:

Ús d'instal·lacions

La Cambra de Comerç de Castelló compta amb unes instal·lacions que posa a la disposició dels membres AlumniSAUJI Premium amb uns preus preferents (10% de descompte en totes elles), a l'efecte de celebrar conferències, jornades, cursos, reunions i esdeveniments en general. Veure instal·lacions i preus per a públic general. 

 • Saló d'Actes (Aforament: 670 persones)
  Equipament: pantalla i canó de projecció, internet, megafonia, micròfon de taula, sense fils i de solapa, faristol i cabina de traducció simultània.

 • Saló Plenari (Aforament: 154 persones)
  Equipament: pantalla i canó de projecció, internet, megafonia, micròfon de taula, sense fils i de solapa, faristol, cabina de traducció simultània i butaques amb paleta abatible.

 • Sala de Videoconferència (Aforament: 12 persones)
  Equipament: pantalla i canó de projecció i internet.

 • Aules de formació

  • Nº Aules blanques: 11 (Capacitat fins a un màxim de 40 persones).
  • Nº Aules informàtiques: 2 (Capacitat fins a un màxim de 20 persones).
  • Aula Mac (disseny i multimèdia): 1 (Capacitat fins a un màxim de 16 persones).
   Equipament: totes les aules estan equipades amb pantalla i canó de projecció, ordinador portàtil i internet.

Altres activitats

La Cambra de Comerç realitza una altra sèrie d'activitats periòdicament (congressos, jornades tècniques en internacionalització, conferències...) sobre les quals es pot oferir un descompte, accés gratuït lliure o amb un límit de participants AlumniSAUJI Premium o accés preferent, etc. de les quals el programa AlumniSAUJI informarà als membres en el seu butlletí mensual. 


Tota l'oferta formativa i informació sobre instal·lacions es pot consultar en: www.camaracastellon.com o informant-te en les nostres oficines AlumniSAUJI sobre els descomptes i accessos en la Cambra de Comerç de Castelló. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI