Cursos i tallers

28/05/2019 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Consulta en cada tipus d'activitat o curs concret de formació contínuada els descomptes per als membres de la categoria AlumniSAUJI Premium. 

Rectorat UJI ode index

Cursos de postgrau propi i formació continuada

Els estudis de formació continuada estan oberts a totes les persones interessades a actualitzar i/o adquirir coneixements, sense necessitat que tinguen titulació, i als professionals directament relacionats amb l’especialitat de l’estudi. Consulta cada curs per a informació sobre descomptes per a Premium.

Universitat d'estiu 2019 cursos-estiu index

Universitat d'estiu

La Universitat d'estiu són cursos de diverses temàtiques que organitza l'UJI al mes de juny i juliol.

Cambra Comerç Castelló camarcas index

Cambra de Comerç de Castelló

Formació d'actualització empresarial. Els AlumniSAUJI Premium gaudeixen d'un descompte d'un 10% en formació i en l'ús de les seues instal·lacions per a reunions, jornades, congressos.

Cursos Alumni España alumni-espana index

Alumni España

Plataforma online de formació i programari. Cursos d'habilitats socials, màrqueting i comunicació o ofimàtica. Si eres membre AlumniSAUJI Premium, a més a més, tens un descompte especial, només cal indicar en el camp «Asociación» del formulari d'inscripció AlumniSAUJI-Universitat Jaume I.

Campus Obert campus-obert index

Campus Obert

L'UJI compta amb 6 seus universitàries: Seu del Nord (Vinaròs), Sede del Interior (Segorbe), Seu dels Ports (Morella), Seu del Penyagolosa (Vistabella del Maestrat), Seu del Camp de Morvedre (Sagunt) i Seu de la Plana (Vila-real). Els AlumniSAUJI Premium tenen un descompte del 50% a les activitats formatives organitzades per les seus.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI