UJI

Cursos i tallers

Última modificació: 28/05/2019 | Font: AlumniSAUJI

Consulta en cada tipus d'activitat o curs concret de formació contínuada els descomptes per als membres de la categoria AlumniSAUJI Premium. 

  • Els estudis de formació continuada estan oberts a totes les persones interessades a actualitzar i/o adquirir coneixements, sense necessitat que tinguen titulació, i als professionals directament relacionats amb l’especialitat de l’estudi. Consulta cada curs per a informació sobre descomptes per a Premium.

  • La Universitat d'estiu són cursos de diverses temàtiques que organitza l'UJI al mes de juliol. Els AlumniSAUJI Premium tenen un descompte de 30 € sobre la tarifa de públic general.

  • Formació d'actualització empresarial. Els AlumniSAUJI Premium gaudeixen d'un descompte d'un 10% en formació i en l'ús de les seues instal·lacions per a reunions, jornades, congressos.

  • L'UJI compta amb 6 seus universitàries: Seu del Nord (Vinaròs), Sede del Interior (Segorbe), Seu dels Ports (Morella), Seu del Penyagolosa (Vistabella del Maestrat), Seu del Camp de Morvedre (Sagunt) i Seu de la Plana (Vila-real). Els AlumniSAUJI Premium tenen un descompte del 50% a les activitats formatives organitzades per les seus.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI