Millora professional Formació continuada

16/06/2016 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Cursos i formació UJI amb descomptes cursos index

Cursos i tallers

Formació organitzada pel programa AlumniSAUJI dirigida a ampliar competències professionals. Formació específica organitzada per altres serveis UJI orientada als titulats i titulades.

Masterclass reciclatge index

Masterclass

Formació gratuïta per al reciclatge professional: connecta't amb les últimes propostes del teu sector a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris o propis de la Universitat Jaume I.

Recurs d'imatge empren-on-social index

UJI Emprèn OnSocial

UJI Emprèn OnSocial, el programa per a fomentar l'emprenedoria social, mediambiental i tecnològica de la Universitat Jaume I.

Postgrau UJI masters-uji index

Estudis de postgrau Universitat Jaume I

Oferta d'estudis de postgrau de la Universitat Jaume I: màsters, cursos d'especialista i d'expert/a i doctorats. Els membres AlumniSAUJI Premium es beneficien d'una tarifa especial (reducció del 3% de la matrícula) en els màsters propis, cursos d'especialització i cursos d'expert/a i descomptes en cursos de formació continuada.

Proves de certificació d'idiomes UJI certificacio-UJI index

Proves d'acreditació d'idiomes UJI

El Servei de Llengües i Terminologia de l'UJI convoca diverses proves de certificació de valencià, anglès, francès, italià i alemany. Els Alumni Bàsic tenen preu de públic general; els AlumniSAUJI Premium tenen un preu especial.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI