Estudis de postgrau Universitat Jaume I Formació continua, en continu canvi, en constant progrés

05/07/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I disposa d'una oferta d'estudis de postgrau diferenciada i significativament vinculada a les necessitats laborals, una oferta que capacita l'estudiantat per a respondre a reptes professionals complexos i diversos de manera innovadora. 

Dins d'aquesta oferta, els membres AlumniSAUJI Premium es beneficien d'una tarifa especial en els màsters propis i cursos d'especialització i expert/a. Aquesta tarifa suposa una reducció en el 90% del postgrau propi del 3% de la matrícula, és a dir, un decrement de l'import que pot suposar des de 22 fins a 200 € (consulta en la informació de cada màster la tarifa corresponent). També es beneficien de descomptes en alguns cursos de formació continuada.

Tarifa especial: 3% de descompte en la matrícula (entre 22 i 200 € segons curs o màster).

Places amb tarifa reduïda: 2 per màster/curs que s'aplicaran per ordre de formalització de matrícula.

Requisits: formar part de la categoria AlumniSAUJI Premium amb una antiguitat superior a 3 mesos de manera ininterrompuda i indicar-ho al moment de la preinscripció al curs o màster en la FUE (Fundació Universitat-Empresa). Si a la informació s'indica que hi ha tarifa especial AlumniSAUJI Premium, però en el formulari no us apareix la possibilitat d'elegir-la, envieu un correu electrònic a formacion@fue.uji.es amb nom, cognoms, DNI i postgrau al que heu fet la sol·licitud i contactarem amb vosaltres.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI