Idiomes Formació continuada

28/05/2018 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Aprenentatge en línia cursos-slt index

Cursos de llengües UJI

Cursos de nivell i de preparació de català, anglès, francès, italià, alemany i català i espanyol per a estrangers del Servei de Llengües i Terminologia. Els Alumni Bàsic tenen preu de públic general; els AlumniSAUJI Premium tenen un descompte del 27%, el que suposa entre 33 i 91 € menys segons curs.

conversa uji grup-conversa index

Grups de conversa

El Servei de Llengües de l'UJI obre als membres d'AlumniSAUJI Premium grups d'anglès, francès, italià, alemany i català en els nivells inicial, intermedi i avançat. I també podeu participar dels Tàndems virtuals.

Proves de certificació d'idiomes UJI certificacio-UJI index

Proves d'acreditació d'idiomes UJI

El Servei de Llengües i Terminologia de l'UJI convoca diverses proves de certificació de valencià, anglès, francès, italià i alemany. Els Alumni Bàsic tenen preu de públic general; els AlumniSAUJI Premium tenen un preu especial.

Aprenentatge en línia CAL index

Autoprenentatge de llengües

El Centre d'Aprenentatge de Llengües (CAL) és un espai pensat per aprendre o consolidar una llengua de forma autònoma o semidirigida. El CAL es troba a l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, al mòdul departamental TI, nivell 0, i també es pot aprendre amb els materials virtuals que ofereix a http://calvirtual.uji.es.

Català de preparació del nivell C2 Superior  catalac2preparatori index

Català intensiu de preparació C2 Superior JQCV

Del 14 de setembre al 4 de novembre

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI