Cursos de la Universitat Jaume I

Formació continuada, en continu canvi, en constant progrés
Última modificació: 28/02/2018 | Font: AlumniSAUJI

Organismes i serveis de la Universitat Jaume I que ofereixen cursos, congressos, seminaris i altres activitats formatives amb descompte o avantatges per als membres AlumniSAUJI Premium:

Servei de Llengües i Terminologia (SLT)
Descompte d'un 27% als cursos de llengües; 10% a les proves per a l'acreditació de coneixements de català, anglès, francès, italià i alemany i accés amb preu especial als cursos de llengua a plataformes virtuals exclusius per a comunitat universitària. Ús del CAL (Centre d'Autoaprenentatge de Llengües) per a aprendre de forma autonòma o semidirigida.
 

Fundació Universitat- Empresa de l'UJI (FUE)
Estudis de Formació Continuada 

Tarifa reduïda a diversos cursos de formació continuada especialitzada. 

 

Cursos d’estiu de la Universitat Jaume I
Descompte d'entre un 22 i un 25% sobre la tarifa de públic general a tots els cursos d'estiu de diverses temàtiques que organitza al mes de juliol l'UJI.
 

Campus Obert
Descompte d'un 50% a les activitats formatives realitzats a les seus universitàries: Seu del Nord (Vinaròs), Sede del Interior (Segorbe), Seu dels Ports (Morella), Seu de la Ciutat (Castelló de la Plana), Seu del Penyagolosa (Vistabella del Maestrat) , Seu del Camp de Morvedre (Sagunt) i Seu de la Plana (Vila-real).

 

EADE Consulting (Junior Empresa de la Universitat Jaume I)
Entre un 10 i un 25% de descompte als seus cursos de temàtica empresarial com protocol, borsa, emprenedoria, màrqueting o coaching.


 

Altres serveis, departaments i institucions vinculades a l'UJI que realitzen activitats formatives (i on també pot haver-hi puntualment avantatges com accès o descompte):

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16