Català intensiu de preparació al C2 Superior de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià Cursos de formació continuada AlumniSAUJI

23/07/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Prepara't per obtenir el nivell C2 de català i superar l'examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). El nostre professorat et guiarà en tot el que necessites perquè pugues assolir el nivell en totes les destreses i preparar les proves d'acreditació.

En aquest curs no se certifica nivell (no s’atorga cap certificat d’assoliment de coneixements). Per a obtenir la certificació de coneixements de valencià, les persones interessades han de realitzar una prova de certificació, com ara la de la citada Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (per a la qua està dirigit especialment aquest curs), o la de les universitats valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA), que té validesa en totes les universitats i està homologada per la JQCV. 

La data del pròxim examen del nivell C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià és el dia 6 (coneixements orals) i 20 (comprensió i expressió escrita i estructures lingüístiques) de novembre de 2021

Objectius del curs

Dades del curs


Dates: del 14 de setembre al 4 de novembre de 18 a 20 hores. 

Calendari:
Setembre: 14, 15, 16, 21, 23, 28, 29 i 30
Octubre: 5, 7, 13, 14, 19, 21, 26, 27, 28
Novembre: 2, 3 i 4
Durada: 50 hores (40 h de classes presencials + 10 h Aula Virtual)
Professorat: Joan Carles Langa Valls, professor de valencià amb experiència com a examinador de la JQCV, CIEACOVA i CEFIRE.
Lloc: Aula TD2048AA (Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals)

Requisits d'accés: per a accedir al curs s’aconsella haver superat els coneixements de català de nivell C1 o equivalent, d’acord amb la taula d’equivalències de la Universitat Jaume I.

Inscripció: del 25 d'agost al 12 de setembre a través d'inscripcio.uji.es
Per a AlumniSAUJI Premium: del 25 d'agost al 12 de setembre
Per a la resta de la comunitat universitària: del 6 al 12 de setembre

Preu

  • AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: 120 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 130 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs, la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'assistència sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

📎 Formació contínuada

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI