Català intensiu de preparació al C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià Cursos de formació continuada AlumniSAUJI

16/07/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Prepara't per obtenir el nivell C1 de català i superar l'examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). El nostre professorat et guiarà en tot el que necessites perquè pugues assolir el nivell en totes les destreses i preparar les proves d'acreditació.

En aquest curs no se certifica nivell (no s’atorga cap certificat d’assoliment de coneixements). Per a obtenir la certificació de coneixements de valencià, les persones interessades han de realitzar una prova de certificació, com ara la de la citada Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (per a la qua està dirigit especialment aquest curs), o la de les universitats valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA), que té validesa en totes les universitats i està homologada per la JQCV. 

La data del pròxim examen del nivell C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià és el dia 11 (coneixements orals) i 25 (comprensió i expressió escrita i estructures lingüístiques) de setembre de 2021.

Objectius del curs

Dades del curs


Dates: del 19 de juliol al 10 de setembre de 16.30 a 18.30 hores. 

Calendari:
Juliol (docència presencial): 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28 i 29
Agost (docència en línia): 4 , 11, 18 i 25
Setembre (docència presencial) 1,2, 3, 6, 7, 8, 9 i 10
Durada: 50 hores (32 h de classes presencials + 8h classes en línia + 10 h Aula Virtual)
Professorat: Joan Carles Langa Valls, professor de valencià amb experiència com a examinador de la JQCV, CIEACOVA i CEFIRE.
Lloc: ​​Nueva Aula TD2106AA (Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals). La docència en línia es farà a través de la plataforma Google Meet. 

Requisits d'accés: per a accedir al curs s’aconsella haver superat els coneixements de català de nivell B2 o equivalent, d’acord amb la taula d’equivalències de la Universitat Jaume I.

Inscripció: del 14 de juny al 14 de juliol a través d'inscripcio.uji.es
Per a AlumniSAUJI Premium: del 14 de juny al 14 de juliol
Per a la resta de la comunitat universitària: del 28 de juny al 14 de juliol

Preu

  • AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: 120 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 130 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs, la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'assistència sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

📎 Curs nivell C2 i més formació contínuada

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI