UJI

Plàstics! Veritats i mentides del seu ús quotidià

Última modificació: 18/09/2020 | Font: AlumniSAUJI

L'ús del plàstic és un element quotidià en el nostre dia a dia. El seu consum massiu i indiscriminat és una amenaça pel medi ambient, però, què està fent la ciència per a resoldre la problemàtica i  què podem fer nosaltres com a consumidors per a reduïr la nostra empremta mediambiental?

Luis Cabedo, investigador de materials per a la generació d'energia neta, ens plantega una sessió on descobrir què vol dir que un plàstic siga biodegradable, mostrar les pautes per fer-ne un ús més equilibrat del plàstic, conèixer el seu impacte mediambiental real i avaluar si substituir el plàstic per altres materials resulta més sostenible. 

Quan? Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 18h a Google Meet

Amb Luis Cabedo, membre del grup d'Investigació PIMA - Polímers i Materials Avançats i professor del dept. d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de la Universitat Jaume I 

Taller virtual gratuït dirigit a membres AlumniSAUJI Premium, en cas de quedar places vacants s'obrirà a l'estudiantat de grau UJI (a partir del 15 d'octubre). L'activitat és gratuïta però és necessària INSCRIPCIÓ prèvia.

Segueix a AlumniSAUJI i assabenta't de tot! 
Facebook TwitterLinkedInInstagramYouTubeiVooxWhatsapp

Encara no eres Premium? 
Fes-te AlumniSAUJI Premium

  • «Taller molt amè on s'ha tractat la temàtica dels plàstics des d'un punt de vista molt interessant, abastant tots els aspectes i usos d'aquesta matèria»

  • «Desmitificar mites sobre el plàstic en aquesta època on es fa un consum massiu és molt interessant des de la perspectiva dels consumidors no experts sobre el material»

  • «El fet de poder interactuar amb el ponent i altres alumnes del taller és un punt positiu en aquesta activitat»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI