Nadal en la distància, com vèncer la nostàlgia

26/02/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

A les portes d'una nova època nadalenca la situació sanitària actual augura unes celebracions molt diferents de les habituals.

Tot i ser dates de retrobaments amb familiars i amics al voltant d'una taula on gaudir de plats tradicionals i animades converses, la COVID-19 ens obligarà a reduir aquestes reunions a la mínima expressió. Estem preparats per renunciar a tot això? Com gestionem aquest torrent d'emocions en unes dates tan significatives en un context tan extraordinari?

Martín Sánchez ens oferirà coneixements i eines amb aval científic i acadèmic, que ens permeten, especialment en aquests temps tan complexos i canviants marcats per les trobades o absències familiars, treballar les nostres pròpies emocions.

Continguts

Quan? El dijous 17 de desembre de 2020 a les 18h en la plataforma Google Meet

Amb Martín Sánchez-Gómez, psicòleg i Màster en Intervenció i Medicació Familiar per l'UJI, col·laborador en Emotional Apps i co-creador de MEIT, professor i investigador en el grup Organitzacions emocionalment intel·ligents i coordinador del Màster propi en Intel·ligència Emocional i Coaching

Taller virtual gratuït dirigit a membres AlumniSAUJI Premium, en cas de quedar places vacants s'obrirà a l' estudiantat de grau UJI i postgrau oficial UJI (a partir del 9 de desembre). L'activitat és gratuïta però és necessària la INSCRIPCIÓ prèvia.

Segueix a AlumniSAUJI i assabenta't de tot! 

Facebook TwitterLinkedInInstagramYouTubeiVooxWhatsapp

Encara no eres Premium? 
Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

Nadal en la distància complet-nadal index

Així va ser el webinar «Nadal en la distància, com vèncer la nostàlgia»

Et deixem la xarrada completa amb moltes tècniques i reflexions que podràs aplicar no només per a l'època nadalenca, sinó en molts aspectes del teu dia a dia.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI