UJI

Família i escola des de la distància

Última modificació: 31/08/2020 | Font: AlumniSAUJI

La participació de les famílies ha de ser considerada una variable i un factor important de i per a la qualitat de l'ensenyament i un benefici per a l'alumnat. Aquesta implicació ha adquirit especial rellevància en una situació tan excepcional com la que estem vivint.

La tasca conjunta entre família i escola han de ser complementàries perquè només tenim un objectiu: que l'educació dels alumnes siga el més completa possible, tant a nivell curricular com a nivell emocional. Però per aconseguir l'èxit hem de conèixer i prémer les tecles correctes perquè realment siga possible.

Quan parlem de participació familiar moltes vegades se'ns oblida que a elles també cal acompanyar-les, ensenyar-les a utilitzar aquest dret i deure, a guiar-les sense donar per fet propostes que desconeixen ja que la por al desconegut frena aquesta participació.

Fem realitat que l'educació siga cosa de tres: família, escola i alumnat.

Continguts

Quan? Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 18h a la plataforma Google Meet

Amb Ana del Fresno, mestra en educació infantil i primària, galardonada als premis Educa 2018Blog per conèixer un poc més la seua activitat 

Taller virtual gratuït dirigit a membres AlumniSAUJI Premium, en cas de quedar places vacants s'obrirà a l'estudiantat de grau UJI (a partir del 17 de setembre). L'activitat és gratuïta però és necessària INSCRIPCIÓ prèvia.

Segueix a AlumniSAUJI i assabenta't de tot! 
Facebook TwitterLinkedInInstagramYouTubeiVooxWhatsapp

Encara no eres Premium? 
Fes-te AlumniSAUJI Premium

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI