UJI

'Un pequeño gigante', alcem la veu contra l'assetjament escolar

Última modificació: 18/03/2021 | Font: AlumniSAUJI

L'assetjament escolar o bullying és un problema del qual cada vegada som més conscients, però que continua sent difícil d'abordar, tractar i visibilitzar socialment. Els centres educatius, les mares i els pares i experts en educació i psicologia s'esforcen per detectar i acompanyar les víctimes d'aquest tipus d'assetjament que, amb les noves tecnologies, ja no es limita a un lloc o un horari concrets i agreuja encara més la situació en la qual es troben 1 de cada 5 xiquets/es i adolescents a Espanya1

En aquest webinari coneixerem l'experiència en primera persona d'Adrián Campos amb l'assetjament escolar, del qual va ser víctima durant 8 anys, i altres temes com l'homosexualitat o les idees de suïcidi i com va aconseguir sortir-se'n. 

Una història de superació que va plasmar en el seu primer llibre, 'Un pequeño gigante', que ja va per la quarta edició, i que l'ha portat per diversos col·legis i instituts per a ajudar amb les seues vivències altres xiquets i xiquetes, però també les seues famílies i docents. 

QUAN? Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 18h en Google Meet

AMB Adrián Campos Campillo, estudiant del grau en Periodisme en l'UJI i autor de 'Un pequeño gigante' (Ed. Círculo Rojo).

Taller virtual gratuït dirigit a membres AlumniSAUJI Premium i en cas de quedar places vacants s'obrirà a l'estudiantat de grau (a partir del 19 d'abril). 
L'activitat és gratuïta però és necessària INSCRIPCIÓ prèvia.

Encara no eres Premium? 
Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

Segueix a AlumniSAUJI i assabenta't de tot! 
Facebook TwitterLinkedInInstagramYouTubeiVooxWhatsapp

1 Según Segons dades del I Estudio sobre el Acoso Escolar en España ‘Dilo todo contra el Bullying' elaborat per Totto i Gestionando Hijos en 2019.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI