UJI

Desenvolupa la teua productivitat: la intel·ligència emocional com a avantatge competitiu

workshop = talent alumni + networking
Última modificació: 10/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

El primer pas per una bona gestió de les nostres emocions és tindre un autoconeixement de les mateixes, gràcies a uns mecanismes senzills i pràctics. Aplicar diferents formes d'intel·ligència emocional ens permetrà obtindre millores en les nostres habilitats socioemocionals tant en entorns laborals com personals.

A través de l'experiència de l'alumni de Martín Sánchez, col·laborador d'Emotional Apps (empresa tecnològica especialitzada en l'avaluació de competències psicològiques) i co-creador del MEIT (primera eina per avaluar i desenvolupar la intel·ligència emocional mitjançant dispositius mòbils) descobrirem com millorar la nostra productivitat personal i laboral desenvolupant la nostra intel·ligència emocional com a avantatge competitiu.

Data: 5 de març de 2020 de 18.30 a 20.30 hores
Professorat: Martín Sánchez col·laborador en Emotional Apps, co-creador de MEIT, professor i investigador en el grup Organitzacions emocionalment intel·ligents en l'àrea de Psicologia Social de l'UJI i coordinador del Màster propi en Intel·ligència Emocional i Coaching.
Graduat en Psicologia i Màster en Intervenció i Mediació Familiar per la Universitat Jaume I 
Lloc: aula MD1213 AA, Facultat de Ciències de la Salut (FCS). Campus de Riu Sec. Universitat Jaume I 
Destinataris: membres AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI de grau.
Inscripció a través d'inscripcio.uji.es
AlumniSAUJI Premium: del 10 febrer al 4 de març de 2020
Estudiantat UJI: del 17 de febrer al 4 de març de 2020


GRATUÏT

Talent alumni: «Desenvolupa la teua productivitat: la intel·ligència emocional com avantatge competitiu»
Unint l'experiència professional i els coneixements de Martín Sánchez, es treballarà l'habilitat per autoconèixer i gestionar les emocions i el desenvolupament de la intel·ligència emocional com a avantatge competitiu. El contingut se centrarà:
  • Les habilitats socials i emocionals en entorns de treball
  • La intel·ligència emocional com avantatge competitiu
  • Pasos pràctics per regular emocions en situacions de estrés
  • El termòmetre emocional i el seu ús en la vida personal - professional 
 Espai de networking 
D'una manera dinàmica i integradora, durant la sessió es potenciarà el treball en equip i la creacio de xarxes professionals a través d'accions de networking
Aquestes activitats facilitaran que els assistents puguen compartir les seues experiències i conèixer la de la resta de participants de manera que es generen sinergies professionals, s'òbriguen nous horitzons laborals o simplement per conèixer gent nova i fer encara més gran la xarxa alumni!

 

Els workshop alumni són tallers gratuïts de diferents temàtiques impartits per antic alumnat expert en un àmbit on, a través de l'aplicació dels coneixements relacionats amb la seua tasca professional, es donen consells, claus i exemples pràctics per a la millora laboral o personal. Al final de cada sessió, els assistents poden participar en l'espai de networking.


Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI