UJI

El camí cap a l'èxit: establiment de metes i objectius

workshop = talent alumni + networking
Última modificació: 15/10/2019 | Font: AlumniSAUJI

Tots ens marquem objectius, ja siga a nivell professional o personal, i resulta frustrant quan no podem aconseguir-los. Però no aconseguir les nostres metes no sempre es deu a factors externs, a voltes simplement no hem definit uns objectius realistes o hem sigut massa ambiciosos en el temps.

A través de l'experiència de la alumni de Psicologia Maria Cosínque treballa actualment a les categories inferiors del Villarreal CF, coneixerem com es crea un currículum formatiu mitjançant l'establiment d'objectius en un club d'alt nivell amb jugadors i tècnics, per a que puguem aplicar pas a pas als nostres propis objectius un mètode adequat d'estabiliment i compliment. 

Data: 7 de novembre de 2019 de 18.30 a 20.30 hores
Professorat: Maria Cosín Miguel, psicòloga del Villarreal CF, Carmen Marín Vivas i Mireia Picó Blanco psicòloges especialitzades en l'àrea de la Psicologia del treball, de les organitzacions i en recursos humans
Lloc: aula MD1109 AA, Facultat de Ciències de la Salut (FCS). Campus de Riu Sec. Universitat Jaume I 
Destinataris: membres AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI del grau de psicologia o màsters relacionats
Inscripció a través d'inscripcio.uji.es
AlumniSAUJI Premium: del 7 d'octubre al 5 de novembre
Estudiantat UJI: del 14 d'octubre al 5 de novembre

GRATUÏT

18.30 a 20 h. Talent alumni: «El camí cap a l'èxit: establiment de metes i objectius»
Totes les persones ens plantegem metes que volem aconseguir, encara que de vegades no és tasca fàcil i no aconseguim assolir-ho. Per a un bon establiment d'objectius és necessari fer una anàlisi rigorosa i realista de les capacitats d'un mateix, i del context on volem desenvolupar-nos, del moment en què ens trobem, entre molts altres factors que poden influir.
20 a 20.30 h. Espai de networking (exclusiu per a AlumniSAUJI Premium)
El networking és un espai reservat al final del taller amb l'objectiu que els assistents puguen compartir les seues experiències i conèixer la de la resta de participants de manera que es generen sinergies professionals, s'òbriguen nous horitzons laborals o simplement per conèixer gent nova i fer encara més gran la xarxa alumni!
Dinamització a càrrec de les psicòlogues, especialitzades en Psicologia del treball, de les organitzacions i en recursos humans, Carmen Marín i Mireia Picó.

 

Els workshop alumni són tallers gratuïts de diferents temàtiques impartits per antic alumnat expert en un àmbit on, a través de l'aplicació dels coneixements relacionats amb la seua tasca professional, es donen consells, claus i exemples pràctics per a la millora laboral o personal. Al final de cada sessió, els assistents poden participar en l'espai de networking.


Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI